MERSİN / MEZİTLİ - Vali Şenol Engin İlkokulu

Ortağı Olduğumuz '' CREATE FOR THE FUTURE '' eTwinning Projesinin İlk Tanışma Webinarını Gerçekleştirdik

Türkiye, Moldova, Ürdün ve Portekiz ortaklı kurucu ortağı olduğumuz,  okulumuzda Necla Şahin Ayhan, Hatice Yıldız , Şeyma Yıldız ve Bedrana İlhan tarafından yürütülen ''CREATE FOR THE FUTURE'' eTwinning projesinin ilk tanışma webinarı gerçekleştirildi. ''Create  For The Future'' e Twinning projemiz 4-11 yaş aralığındaki öğrencilerimize yönelik olup eğitimin  dijitalleşmeye çevrildiği bu dönemde öğrencilerimizin yaparak yaşayarak uygulamalı etkinliklerle 21.yy becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Proje faaliyetlerimiz ile öğrencilerimizin işbirliği, iletişim,yaratıcılık,eleştirel düşünme, problem çözme ve  dijital okur yazarlık becerilerinin geliştirilmesi hedeflenen projemiz Aralık 2021 - Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

24-12-202124-12-2021

Yayın: 24.12.2021 - Güncelleme: 29.12.2022 21:00 - Görüntülenme: 358