Güvenli İnternet Günü Kutlamaları

Okulumuzda e-Güvenlik Okul Politikaları Doğrultusunda Güvenli İnternet Günü Kutlamaları Yapılmaktadır.

Okulumuzda her yıl düzenli olarak güvenli internet kullanma günü etkinlikleri düzenlenmektedir. Bütün personel ve öğretmenler etkin katılım sağlamaktadırlar. Bu sayede öğrenciler işe katılarak güvenli internetin ne olduğu konusunda farkındalık yaratılmaktadır.Bu sayede öğrenciler boyama etkinliği, pano düzenleme, etkileşimli tahtadan görseller ve videoları izleme, şiir okuma,kısa metinler yazma,internet güvenliği ile ilgili yaşadığı sıkıntılara tanıklık eden kişilerin gerçek öyküsünü araştırma, güvenli siteler,platformlar, sosyal medya kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar ve e-Güvenlik Okul Politikasında yer alan kendilerini,ailesini,çevresini bağlayan sorumlulukları öğrenmektedirler. Okulumuzda personelin,velilerin öğrencilerin iletişim cihazlarını nasıl kullanması ve kullanmaması gerektiği hususları konusunda da toplantılar yapılmaktadır.

11-01-202111-01-2021
11-01-2021