Etiket Sonuçları: Vali Şenol Engin İlkokulu

ÇEVRECİ MATEMATİK e-Twinning Projesi

Okulumuz  4-E sınıfı öğretmeni Nevin KARACA'nın okulumuz adına  paydaşlarla birlikte yürüttüğü ''Çevreci Matematik'' e-Twinning Projesi kapsamında 14 Mart Dünya Matematik Günü'nde tüm proje ortaklarıyla ortak ürün etkinlikleri oluşturuldu. Öğretmenimiz Nevin KARACA'yı ve 4/ E sınıf öğrencilerini tebrik ediyoruz.

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BÜTÜNLEŞTİRME UYGULAMALARI

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BÜTÜNLEŞTİRME UYGULAMALARI ERASMUS+K229 PROJEMİZİN PORTEKİZ MADEİRA HAREKETLİLİĞİ 28 HAZİRAN- 2 TEMMUZ 2021 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK BÜTÜNLEŞTİRME UYGULAMALARI ERASMUS+K229 PROJEMİZİN İSPANYA MALAGA HAREKETLİLİĞİ 29 NİSAN- 3 MAYIS  TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

We are the different colurs of the rainbow", Özel Eğitim Öğrencilerimize Yönelik Bütünleştirme Uygulamaları Erasmus K229+ Projemizin 1.hareketliliği Polonya'nın Cieszyn Kentine 25-29 Mart 2019  tarihleri arasında gerçekleştirildi.  Harekliliğe Okul Müdürü Mustafa KARAAYDIN,Müdür Yardımcısı Eda YILMAZ'la birlikte öğretmenlerimiz Emine SAYGI, Zeynep Rana KAYA, Gökhan HEPSAĞ, Ebru BÜYÜKOFLAZ ve Serkan KÖROĞLU  katıldılar. Tüm ortakların çalışmasıyla oluşturulan BEP Hazırlama Rehberinenu linkten ulaşabilirsiniz.