Etiket Sonuçları: Etwinning

ÇEVRECİ MATEMATİK e-Twinning Projesi

Okulumuz  4-E sınıfı öğretmeni Nevin KARACA'nın okulumuz adına  paydaşlarla birlikte yürüttüğü ''Çevreci Matematik'' e-Twinning Projesi kapsamında 14 Mart Dünya Matematik Günü'nde tüm proje ortaklarıyla ortak ürün etkinlikleri oluşturuldu. Öğretmenimiz Nevin KARACA'yı ve 4/ E sınıf öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Ara

Türkiye, Moldova, Ürdün ve Portekiz ortaklı kurucu ortağı olduğumuz,  okulumuzda Necla Şahin Ayhan, Hatice Yıldız , Şeyma Yıldız ve Bedrana İlhan tarafından yürütülen ''CREATE FOR THE FUTURE'' eTwinning projesinin ilk tanışma webinarı gerçekleştirildi. ''Create  For The Future'' e Twinning projemiz 4-11 yaş aralığındaki öğrencilerimize yönelik olup eğitimin  dijitalleşmeye çevrildiği bu dönemde öğrencilerimizin yaparak yaşayarak uygulamalı etkinliklerle 21.yy becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Proje faaliyetlerimiz ile öğrencilerimizin işbirliği, iletişim,yaratıcılık,eleştirel düşünme, problem çözme ve  dijital okur yazarlık becerilerinin geliştirilmesi hedeflenen projemiz Aralık 2021 - Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz Öğretmeni Figen Ayçiçek ve öğrencilerimiz Pandemi Günlüğüm projemizin 10 .Hafta Etkinliklerini keyifle tamamladılar .

Ock

Creative Generations e twinning projesi ile öğrencilerimizin eğitimde yaratıcılık eleştirel düşünme işbirliği iletişim dijital okur yazarlık ve yeni döneme uyum becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Türkiye Moldova Bulgaristan ve Polonya dan 14 ortaklı bir projedir

Değerli öğretmen arkadaşlarımız ,

Okullarımızda yürütülen eTwinnin projeleri kalite etiketi başvuru sürecinde destek olması amacıyla Mersin il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanana you tube videosunun linkini  paylaşıyoruz.E twinning ile ilgili çalışmalar yürüten öğretmenlerimize katkısı olması dileğimiz ile.